06 46484025

Bedrijfsreportage Zwolle

Bedrijfsreportage Zwolle

Je kunt wel vertellen hoe je organisatie werkt en eruit ziet, maar beelden zeggen meer dan woorden. Een bedrijfsreportage toont de mensen achter het bedrijf en de beelden die je normaal gesproken niet ziet.
Wat is het verhaal van je bedrijf? Tijdens een kennismakingsgesprek vertel je over het bedrijf en kan ik er alvast vertrouwd mee raken en denk ik graag met je mee over hoe we bepaalde onderwerpen in beeld willen vangen.

Zakelijke fotoshoot Zwolle

Vervolgens ga ik aan de slag en fotografeer ik de organisatie tijdens een zakelijke fotoshoot op locatie. Ik zoek de foto’s uit en bij de nabespreking bepaal je welke foto’s het beste passen bij het bedrijf.

Zakelijke bijeenkomsten of speciale gelegenheden fotograferen

Zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, seminars en symposia zijn het waard om te fotograferen. De foto’s zijn te gebruiken als mooie promotiedoeleinden en als herinnering.

Een bedrijfsreportage van Ina Vrinssen Fotografie laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt en geeft degene die de foto’s bekijkt het gevoel dat hij ook bij dit bedrijf wil werken of zaken wil doen met dit bedrijf.

Opdrachtgevers

bedrijfsreportage Ina VrinssenIna Vrinssen heeft zakelijke fotoshoots gemaakt voor onder andere Isala, SMEZ Zwolle, Icare, PCOB Zwolle, Openbare Montessorischool Zwolle, Openbare basisschool de Bonte Stegge, KDV de Schelleboom, Nazorgcentrum IntermeZZo, IZZ Zorgverzekeraar, het ITPerformance House, Huisartsenpraktijk Ter Pelkwijkpark, ZPZZ, de DNO II Zwolle, huisartsenpraktijk de Fenix, Cicero, Ausnutria BV, Poppe Coaching en Begeleiding, NTVD Media, Helden in Onderwijs, DPA Benkis, BVA Verkeersadviezen, Cross Media, Waterschap Drents Overijsselde Delta, Gunneman B.V., Engie B.V. en Fiscount

Tarieven zakelijke fotoshoot

Het tarief voor een zakelijke fotoshoot is € 99,00 per uur (ex. 21% BTW).
Vooraf maak ik een offerte zodat je weet waar je op kunt rekenen.
Voor offerte of afspraak stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Wat ik mooi aan jouw reportage foto’s vindt, is dat de foto’s net even anders gefotografeerd zijn en afwisselend.