06 46484025

Zakelijk portretfoto Zwolle

Profielfoto: een zakelijke portretfoto

Mensen zien graag met wie ze zaken gaan doen. En jij wilt je bedrijf goed profileren. Daar hoort een professionele profielfoto bij. Een goede profielfoto is net zo belangrijk voor je onderneming als een mooie huisstijl en een goede website. Een vakantiefoto of ander kiekje komt gewoon niet professioneel over.

Een perfect passende eerste indruk op je website, cv en LinkedIn, wie wil dat niet? Zo kun je als professional laten zien wie je bent en waar je voor staat.

De fotoshoot voor je profielfoto

profielfotoVoor we met de profielfotoshoot starten, nemen we goed door welke uitstraling bij je bedrijf past en wat uit de foto moet spreken. Ook kleding komt daarbij aan bod.

Tarieven Basis Profielfotoshoot

Een basis profielfotoshoot kost € 85,00.
Hiervoor krijg je een half uur fotografie met verschillende poses en 2 profielfoto’s in hoge resolutie.

Tarieven Exclusieve Profielfotoshoot

Een exclusieve profielfotoshoot kost € 135,00. Hiervoor krijg je 1 uur fotografie met verschillende poses en wisseling van kleding en 3 profielfoto’s in hoge resolutie.

De tarieven zijn exclusief BTW.

Voor informatie of een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Ik sta liever achter de camera dan ervoor. Daarom is op de foto gaan wel ‘een dingetje’. Maar gelukkig neemt Ina alle tijd en stelt mij eerst op mijn gemak. Door haar aanpak sta ik goed op de foto. Ik ben super blij met het resultaat!

 

 

Werkelijk prachtig! Mijn website zal met deze foto’s helemaal af zijn. Mijn dank is groot. Ik zal je aanbevelen aan ieder die een fotograaf nodig heeft.