06 46484025

Cursus fotografie Zwolle

Cursus Basis Fotografie Zwolle

Je hebt een mooi fotocamera aangeschaft die veel mogelijkheden heeft. Alleen waar zijn die knopjes allemaal voor? En hoe zorg je dat je alles uit je camera haalt? Een cursus basisfotografie biedt uitkomst. Na deze cursus heeft je camera geen geheimen meer en is fotograferen nog leuker.

Wat gaan we doen?

We gaan in op de technische kant van de camera zoals sluitertijd, diafragma, ISO-waarde, brandpuntsafstand, histogram, flitsen en belichten. Daarnaast leer je beter kijken aan de hand van verschillende onderwerpen zoals compositie, lichtval en kleurgebruik.
Ook is er een les waar de basisbeginselen van het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements aan de orde komen, om je foto nog mooier te maken.

Praktische informatie
De cursus bestaat uit 7 lessen en wordt om de week gegeven in mijn fotostudio in Zwolle. De lessen starten op woensdag 25 januari 2023 (vol), woensdag 12 april 2023 en woensdag 20 september 2023, ’s avonds om 19.30 uur. De kosten zijn € 225,00, incl. lesmateriaal.

Benodigdheden

Een spiegelreflex-, systeem- of hybridecamera met zoomlens en in ieder geval diafragma voorkeuze, sluitertijd voorkeuze en manual.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Verkorte cursus basisfotografie:
Deze verkorte cursus wordt 1 op 1 gegeven, je krijgt dus privéles! We gaan in op onder andere bestandsformaten, sluitertijd, diafragma, ISO-waarde, flitsen en een stukje compositie. De kosten voor de verkorte cursus basisfotografie zijn € 119,00 voor 2 lessen.
Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Vervolgcursus Fotografie Zwolle

Je hebt de basiscursus fotografie gedaan, of je hebt al enig begrip van fotografie en je wilt verdieping. Dan is de vervolgcursus fotografie een mooie aanvulling. Er worden 3 onderwerpen behandeld: compositie, avond- en nachtfotografie en portretfotografie. Eerst wordt de theorie behandeld en de les erna gaan we de onderwerpen in de praktijk brengen door met de groep te fotograferen. Ook worden de foto’s die gemaakt zijn uitgebreid besproken.

Praktische informatie
De cursus bestaat uit 7 lessen waarvan 3 praktijklessen.  De kosten zijn € 225,00, incl. lesmateriaal.

De lessen starten op donderdag 14 september 2023 om 19.30u, de vervolglessen zijn op zaterdag 23 september om 9.30u, donderdag 5 oktober om 19.30u, donderdag 19 oktober om 19.30u, donderdag 2 november om 19.30u, zaterdag 11 november om 9.30u en 23 november om 19.30u.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

De basis cursus fotografie is duidelijk,erg leerzaam en na de eerste les wist ik al zoveel over mijn camera!

Wat ik erg prettig vond is de kleine groep waarin de cursus gegeven wordt.

Cursus Photoshop Elements Zwolle

In de basiscursus fotografie heb je kunnen proeven aan het bewerken van een foto met Photoshop Elements. Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je er meer handigheid in krijgen? Dan is deze cursus wat voor jou. Bij deze cursus ga je op je eigen laptop met je eigen foto’s aan de slag.

Benodigdheden
Een laptop met het bewerkingsprogramma Photoshop of Photoshop Elements.

Praktische informatie
De cursus Photoshop Elements bestaat uit 2 lessen. De twee lessen zullen zijn op een woensdag 15 maart en woensdag 29 maart 2023, in mijn studio. De kosten zijn € 75,00.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Workshop Smartphonefotografie Zwolle

Steeds meer smartphones hebben een mooie camera, alleen hoe gebruik je deze. In de 3 uur durende workshop ga je leren hoe je camerafuncties op je smartphone te gebruiken. We gaan in op die vele functies, de compositie, het leren kijken. Ook gaan we fotograferen en in een mooie app de foto bewerken. De kosten zijn € 69,00.

De eerst volgende datum voor de workshop is zaterdag 10 juni 2023 (vol) van 9.30-12.30 en 30 september 2023 van 9.30u-12.30u in mijn studio aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle.