06 46484025

bruidsfotografie

Je huwelijksdag, jullie leven er een lange periode naartoe. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. De jurk, het pak, de trouwlocatie, de ringen; iedere trouwdag is uniek. Die dag kent veel bijzondere momenten die het verdienen om mooi vastgelegd te worden. Als waardevolle herinnering voor later.

Aanpak
Ik wil jullie graag eerst leren kennen. Tijdens dit eerste gesprek geven jullie aan waar jullie op hopen en wat jullie wensen zijn over de bruidsfotografie. Ongeveer 2 weken voor de huwelijksdag volgt een tweede gesprek om de definitieve dagindeling en locaties door te nemen.

De dag zelf
Tijdens de dag zelf ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik fotografeer de dag zoals deze verloopt, zonder poseren en gemaakt momenten. Ik leg jullie dag vast zoals jullie zijn; echt. Als jullie willen, maak ik ook groepsfoto’s.

Album ontwerpen

Ik neem eerst de foto’s met jullie door. Zo kunnen jullie aangeven wat jullie mooi vinden. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van een prachtig album. Een album dat jullie huwelijksdag perfect weergeeft!

Bruidsfotografie is een vak apart. En een mooi album ontwerpen ook. Mijn jarenlange ervaring als fotograaf en mijn grafische opleiding zet ik dan ook graag voor jullie in.

Tarieven bruidsreportage
De basisprijs voor een bruidsreportage is € 850,00.
In dit basispakket zit het ophalen van de bruid, locatiefotografie en de trouwplechtigheid, inclusief een album 25×25. Uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Ina was op onze bruiloft onopvallend aanwezig. Maar wat een resultaat, verbluffend! Zo’n mooi reportage van onze trouwdag. Die we nog regelmatig met veel plezier en trots bekijken! En waarin juist de dingen die we niet hadden gepland of gezien op de dag zelf, heel tof door haar in beeld zijn gebracht. Oog voor detail, dat heeft Ina!

Met z’n allen de foto’s bekeken van ons huwelijk. In een woord..GEWELDIG! Ik was zoveel dingen alweer vergeten, omdat de dag zo’n raar einde had met het overlijden van mijn oom, had ik best een naar gevoel over de dag. En nu ik lachende, maar ook huilende gezichten van iedereen zie, kan ik dit gevoel beter van mij af zetten. Je hebt de dag zo goed “gepakt”!! En de dansfoto’s.. ik vind ze super! En met die kleuren!! Geweldig. Wij houden hiervan, net even anders. Heeeel erg bedankt!

Bedankt voor de prachtige foto’s.  Geeft zo goed weer hoe ik deze mooie en liefdevolle dag heb ervaren. Heel waardevol. Super bedankt!

Lieve Ina, heel erg bedankt voor alles gisteren. We waren zo blij met je! Je passie voor de fotografie spat ervan af. De andere gasten zeiden dit ook. Dank je wel!! We kijken uit naar de foto’s!