06 46484025

groepsfotografie

Een zilveren of gouden huwelijk, een jubileum, geboorte of verjaardag. Er zijn van die bijzondere momenten dat je als familie of groep bij elkaar komt. Direct een mooie gelegenheid voor een fotoshoot! Gezellig met je gezin op de foto kan natuurlijk ook.

Professionele fotoshoot in studio of op locatie
Ik heb een eigen fotostudio in Zwolle. Jullie zijn daar van harte welkom voor een professionele fotoshoot. Ik kom ook graag op locatie om een mooie groepsfoto te maken. Het kan zijn dat jullie al een speciale locatie hebben waar de fotoshoot plaats gaat vinden, maar dat kan ook in overleg. Als het om een buitenlocatie gaat en het is slecht weer, kunnen we uitwijken naar mijn fotostudio of een nieuwe afspraak maken.

Basis fotoshoot pakket tot en met 6 mensen
Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 128,50.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Basis fotoshoot pakket meer dan 6 mensen
Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 171,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Exclusieve fotoshoot tot en met 6 personen
Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 195,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s van 20×20/20×30.

Exclusieve fotoshoot meer dan 6 personen
Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 239,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s van 20×20/20×30.

Voor fotolocaties 10 km buiten Zwolle, geldt een reiskostenvergoeding van € 0,29 per km.

Groepsportret inlijsten

Het is ook mogelijk om van een foto een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Wij hebben bij Ina in de studio een gezinsfotoshoot gedaan. Het was weer leuk en gezellig. De kinderen gingen ook individueel op de foto, echte modellen werden het. Ze vonden het geweldig om te doen. Wij zijn superblij met de mooie foto’s en krijgen veel enthousiaste reacties. Echt een aanrader.

Nu je mij toch mailt kan ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om je te zeggen dat ik het ontzettend leuk vond hoe je de fotoshoot hebt gedaan en het was super fijn dat je zo’n prettig gezelschap was die dag.