06 46484025

kinderfotografie

Een prachtig portret van je kinderen. Je zoon of dochter is het belangrijkste in je leven. Ze worden geboren en groeien daarna op tot hun eigen persoonlijkheid. De tijd gaat snel, als moeder van 3 dochters, spreek ik uit ervaring. Wat is er dan mooier om ze tijdens een fotoshoot te vereeuwigen?

Fotostudio of op locatie
Ik heb een eigen fotostudio in Zwolle. Je bent daar van harte welkom en dan maken we er met elkaar een gezellige fotoshoot van. Ik kom ook graag op locatie om een mooi portret van je kinderen te fotograferen. Met als resultaat een waardevol kunstwerk aan de muur.

Ervaring met kinderen
Kinderen hebben hun eigen persoonlijkheid en emoties. Mijn ervaring is dat ik kinderen makkelijk op hun gemak stel. Als zij zich op hun gemak voelen, maak ik de mooiste foto’s!

Basis fotoshoot pakket tot en met 6 mensen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 128,50.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Basis fotoshoot pakket meer dan 6 mensen
Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 171,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Exclusieve fotoshoot tot en met 6 personen
Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 195,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s van 20×20/20×30.

Exclusieve fotoshoot meer dan 6 personen
Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 239,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s van 20×20/20×30.

Mocht de locatie buiten de 10km vanaf Zwolle zijn dan reken ik € 0,29 per kilometer.

Portret inlijsten
Het is ook mogelijk om van een portret een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Baby abonnement
Je zoon of dochter wordt op 3 momenten in zijn/haar eerste levensjaar gefotografeerd en de 12 mooiste foto’s komen in een leren Palazzo album van 20×20, hiervoor betaal je € 199,00

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Ina, wat een pracht van een foto op canvas en foto’s hebben we er weer bij!! Mooi, mooi! Je hebt onze kinderen echt weten te ‘vangen’, zowel met je lens als met je persoonlijkheid. Wij zijn erg trots op het resultaat!!