06 46484025

portretfotografie

Portretfotografie

Een mooi portret van je kinderen, je gezin of de hele familie: op een bijzondere manier gefotografeerd door fotograaf Ina Vrinssen. Er zijn veel mogelijkheden met portretfotografie van Ina Vrinssen.  “Een goede fotoshoot voor een mooie portretfoto verzorg ik met veel plezier.”

Portretfoto laten maken

Ik stel je graag op je gemak. Want een portret laten maken vinden veel mensen spannend. Als je eenmaal de drempel over bent, blijkt het altijd weer mee te vallen. Na de portretfotografie fotoshoot heb je een herinnering voor het leven!

Fotostudio in Zwolle

Portretfotograaf Ina Vrinssen heeft een eigen fotostudio in Zwolle. Je bent daar van harte welkom en dan maken we er met elkaar een gezellige fotoshoot van, met als resultaat een prachtige portretfoto.

Basis portretfotoshoot pakket tot en met 6 mensen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 128,50.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. Inbegrepen is: 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Basis portretfotoshoot pakket meer dan 6 mensen

Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 171,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. Inbegrepen is: 1 Foto van 30×30 opgeplakt.

Exclusieve portretfotoshoot tot en met 6 personen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 195,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. Inbegrepen is: 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s 20×20/20×30.

Exclusieve portretfotoshoot meer dan 6 personen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 239,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven. Inbegrepen is: 1 Foto van 50×50 opgeplakt. 2 Foto’s 20×20/20×30.

Portret inlijsten

Het is ook mogelijk om van je portretfoto een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Pure nature art photography Ina Vrinssen

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com