06 46484025

bruidsfotograaf Zwolle

Bruidsfotografie Zwolle

Je bruiloft, je leeft er een lange periode naartoe. Alles is tot in de puntjes geregeld. De jurk, het pak, de trouwlocatie, de ringen; iedere trouwdag is uniek. Die dag kent veel bijzondere momenten die het verdienen om mooi vastgelegd te worden. Bruidsfotografie van Ina Vrinssen geeft je een waardevolle herinnering voor later.

Wat zijn jullie wensen over de bruidsfotografie?

Ik wil jullie graag eerst leren kennen. Tijdens dit eerste gesprek geven jullie aan waar jullie op hopen en wat jullie wensen zijn over de bruidsfotografie in de omgeving van Zwolle. Ongeveer 2 weken voor de huwelijksdag volgt een tweede gesprek om de definitieve dagindeling en locaties door te nemen.

Bruidsreportage: op de dag zelf

Tijdens de dag zelf is fotograaf Ina Vrinssen op de achtergrond aanwezig. Ik fotografeer de dag zoals deze verloopt, zonder poseren en gemaakt momenten. Ik leg jullie bruiloft vast in een bijzondere bruidsreportage zoals jullie zijn; puur en echt. Als jullie dat willen, maak ik ook groepsfoto’s.

Bruidsfotografie album ontwerpen

Ik neem eerst de foto’s met jullie door. Zo kunnen jullie aangeven wat jullie mooi vinden. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van een prachtig album. Een album dat jullie huwelijksdag perfect weergeeft!

Bruidsfotografie is een vak apart. En een mooi album ontwerpen ook. Mijn jarenlange ervaring als fotograaf en mijn grafische opleiding zet ik dan ook graag voor jullie in.

Tarieven bruidsreportage

De basisprijs voor een bruidsreportage is € 1350,00.
In dit basispakket zit het ophalen van de bruid, locatiefotografie en de trouwplechtigheid, inclusief een foto-album van 25x25cm. Uitbreiding van het pakket is natuurlijk mogelijk.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Ina was op onze bruiloft onopvallend aanwezig. Maar wat een resultaat, verbluffend! Zo’n mooi reportage van onze trouwdag. Die we nog regelmatig met veel plezier en trots bekijken! En waarin juist de dingen die we niet hadden gepland of gezien op de dag zelf, heel tof door haar in beeld zijn gebracht. Oog voor detail, dat heeft Ina!

Met z’n allen de foto’s bekeken van ons huwelijk. In een woord..GEWELDIG! Ik was zoveel dingen alweer vergeten, omdat de dag zo’n raar einde had met het overlijden van mijn oom, had ik best een naar gevoel over de dag. En nu ik lachende, maar ook huilende gezichten van iedereen zie, kan ik dit gevoel beter van mij af zetten. Je hebt de dag zo goed “gepakt”!! En de dansfoto’s.. ik vind ze super! En met die kleuren!! Geweldig. Wij houden hiervan, net even anders. Heeeel erg bedankt!

Bedankt voor de prachtige foto’s.  Geeft zo goed weer hoe ik deze mooie en liefdevolle dag heb ervaren. Heel waardevol. Super bedankt!

Lieve Ina, heel erg bedankt voor alles gisteren. We waren zo blij met je! Je passie voor de fotografie spat ervan af. De andere gasten zeiden dit ook. Dank je wel!! We kijken uit naar de foto’s!