06 46484025

fine art fotografie

Ina Vrinssen fine art fotografie Zwolle

Hoe bijzonder is het om een foto kunstwerk van je kind aan de muur te hebben? Met Ina Vrinssen fine art fotografie krijg je een prachtige herinnering aan de muur.

Een fine art fotoshoot laten maken
Laat een tijdsbeeld maken van je kind of jezelf, zo krijg je bij Ina Vrinssen fotografie een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Ina Vrinssen fotografeert op een ingetogen manier.
“Vooraf maak ik voor elke foto een plan in overleg met de klant.” Kleding, visagie, kapsel, achtergrond, belichting en pose; het hele plaatje moet kloppen.

Bewerking van de gekozen fine art foto
Fotograaf Ina bewerkt de gekozen foto tot in de puntjes tot het uiteindelijke resultaat en ze houdt daarbij ook rekening met het uiteindelijke fotoproduct en de lijst waar de foto op of in komt.

De fine art fotoshoot
Voor een fine art fotoshoot van 1 persoon betaal je € 99,-, voor elke persoon extra komt er € 35,- bij. Hiervoor krijg je visagie, je haar wordt gedaan, kleding en de fotoshoot.
Hierna bewerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en geef ik advies welke foto aan de muur komt als een mooi eindproduct. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van het formaat en materiaal.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Fotoshoots Zwolle

Bekijk ook eens de andere fotoshoots van Ina Vrinssen.