06 46484025

kinderfotografie Zwolle

Kinderfotografie Zwolle

Een prachtig portret van je kinderen. Je zoon of dochter is het belangrijkste in je leven. Ze worden geboren en groeien daarna op tot hun eigen persoonlijkheid. “De tijd gaat snel, als moeder van drie dochters spreek ik uit ervaring.” Het mooie van kinderfotografie is om ze tijdens een fotoshoot te vereeuwigen met een prachtig kinderportret als resultaat.

Ervaring met kinderen

Kinderfotografie is een vak apart. Kinderen hebben hun eigen persoonlijkheid en emoties. Mijn ervaring is dat ik kinderen makkelijk op hun gemak stel. Als zij zich op hun gemak voelen, maak ik de mooiste foto’s!

Kinderportretfotografie Zwolle

Fotograferen in de Fotostudio in Zwolle of op locatie

Ik heb een eigen fotostudio in Zwolle. Je bent daar van harte welkom en dan maken we er met elkaar een gezellige fotoshoot van. Ik kom ook graag op locatie om een mooi kinderportret te maken. Met als resultaat een waardevol kunstwerk aan de muur.

Een fotoshoot tot en met 6 personen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 89,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Een fotoshoot met meer dan 6 mensen

Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 127,50.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Mocht de locatie buiten de 10km vanaf Zwolle zijn dan reken ik € 0,39 per kilometer.

Foto inlijsten

Het is ook mogelijk om van een portret een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Baby’s first year abonnement

Je zoon of dochter wordt op 3 momenten in zijn/haar eerste levensjaar gefotografeerd. Het abonnement is inclusief een mooi gepersonaliseerd digitaal album van 20×20 met 20 pagina’s. Hiervoor betaal je € 375,00

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Ina, wat een pracht van een foto op canvas en foto’s hebben we er weer bij!! Mooi, mooi! Je hebt onze kinderen echt weten te ‘vangen’, zowel met je lens als met je persoonlijkheid. Wij zijn erg trots op het resultaat!!

Pure Art Photography

Wil je een echt kunstwerk laten maken van de foto van je kind? Kijk dan eens op de pagina ’s Pure art Color en Pure art Black and White.

Newborn fotografie

Voor de allerkleinsten is er een heel speciale fotoshoot. Bekijk de foto’s bij Newborn fotografie >