06 46484025

Fotoshoot Zwolle

Fotoshoot Zwolle

Een zilveren of gouden huwelijk, een jubileum, geboorte of verjaardag. Er zijn van die bijzondere momenten dat je als familie of groep bij elkaar komt. Direct een mooie gelegenheid voor een fotoshoot op in Zwolle of op locatie! Met locatie fotografie kun je natuurlijk ook gezellig met je gezin op de foto.

Locatie fotografie kan ook in de studio in Zwolle

Het kan zijn dat jullie al een speciale locatie op het oog hebben waar de fotoshoot plaats gaat vinden, maar dat kan ook in overleg. Als locatie fotografie buiten niet door kan gaan omdat het slecht weer is, kunnen we uitwijken naar mijn fotostudio of een nieuwe afspraak maken.

Locatiefotograaf Zwolle

Een fotoshoot tot en met 6 personen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 95,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Een fotoshoot met meer dan 6 mensen

Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 135,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Mocht de locatie buiten de 10km vanaf Zwolle zijn dan reken ik € 0,59 per kilometer.

Foto op locatie inlijsten

Het is ook mogelijk om van een foto een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Nu je mij toch mailt kan ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om je te zeggen dat ik het ontzettend leuk vond hoe je de fotoshoot op locatie hebt gedaan en het was super fijn dat je zo’n prettig gezelschap was die dag.