06 46484025

newborn fotografie Zwolle

Newborn fotografie Zwolle

Zo klein blijven ze niet lang! Een nieuw leven; je zoon of dochter komt net kijken op deze wereld. Met newborn fotografie kun je deze bijzondere periode vastleggen. “Als moeder van 3 mooie meiden is een newborn fotoshoot op mijn lijf geschreven. En op het consultatiebureau heb ik met baby’s van net 3 weken tot 4 jaar oud gewerkt.”

Newborn fotografie: fotoshoot met rust, warmte en geduld

Newbornfotografie ZwolleJe kersverse zoon of dochter wordt gefotografeerd als hij of zij 8 tot 14 dagen is. Rust, warmte en geduld zijn heel belangrijk. Ik neem dan ook ruim de tijd voor de fotoshoot. De fotoshoot duurt ongeveer 3 uren, afhankelijk of en wanneer de kleine lekker in slaap valt.

Fotoshoot in de fotostudio in Zwolle of thuis

De newborn fotografie kan bij mij in de fotostudio of bij jullie thuis. Dat wordt in overleg bepaald. Ik heb veel accessoires die bij de fotoshoot gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld zelf gebreide mutsjes en dekentjes.

Tarieven newborn fotoshoot

Voor een newborn fotoshoot vraag ik € 245,00.
Hiervoor krijg je 3 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

De newbornshoot inclusief een mooi digitaal album van 20×20 met 20 bladzijdes met een gepersonaliseerde opmaak vraag ik € 375,00

Combinatie zwangerschapsshoot met newbornshoot

Voor beide fotoshoots betaal je € 435,00.
De combinatie bestaat uit een boekje van 20×20 met 20 bladzijdes met een gepersonaliseerde opmaak.

Foto inlijsten

Het is ook mogelijk om van de shoot een mooi eindproduct te maken. Ik kan foto’s bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com

Mijn dochtertje kreeg de eer om de eerste newbornmodel te zijn bij Ina. Slapen wilde ze niet, maar Ina had engelengeduld. Door haar zachte stem en geduld is ze uiteindelijk in slaap gevallen. Met haar handen ging ze om het bolletje van mijn dochtertje om haar geborgenheid te geven en daar werd ze erg rustig van. In haar slaap was Ina ook heel voorzichtig met haar, ze legde haar in verschillende posities met veel respect en geduld. Het was een mooie en bijzondere ervaring met een prachtig resultaat. We zijn er erg blij mee!

Ina heb ik ervaren als een professioneel en creatief fotograaf. Ze zorgde tijdens de newbornfotoshoot voor rust en ze ging liefdevol met mijn zoontje om.