06 46484025

portretfotografie Zwolle

Portretfotografie Zwolle

Een mooi portret van je kinderen, je gezin of de hele familie: op een bijzondere manier gefotografeerd door fotograaf Ina Vrinssen. Er zijn veel mogelijkheden met portretfotografie van Ina Vrinssen.  “Een goede fotoshoot voor een mooie portretfoto verzorg ik met veel plezier.”

Kinderfotografie Zwolle

Een prachtig portret van je kinderen. Je zoon of dochter is het belangrijkste in je leven. Ze worden geboren en groeien daarna op tot hun eigen persoonlijkheid. “De tijd gaat snel, als moeder van drie dochters spreek ik uit ervaring.” Het mooie van kinderfotografie is om ze tijdens een fotoshoot te vereeuwigen met een prachtig kinderportret als resultaat.

Ervaring met kinderen

Kinderfotografie is een vak apart. Kinderen hebben hun eigen persoonlijkheid en emoties. Mijn ervaring is dat ik kinderen makkelijk op hun gemak stel. Als zij zich op hun gemak voelen, maak ik de mooiste foto’s!

Empowermentfotoshoot

Je bent het waard! Wil je dit laten zien door een mooie fotoshoot van jezelf te laten make? Dat kan. Bij deze fotoshoot is de mogelijkheid om gebruik te maken van visagie en aandacht voor het haar. Ook bespreken we uitgebreid de kledingkeuze. Met als eindresultaat een mooi album of wanddecoratie.

Portretfoto laten maken

Ik stel je graag op je gemak. Want een portret laten maken vinden veel mensen spannend. Als je eenmaal de drempel over bent, blijkt het altijd weer mee te vallen. Na de portretfotografie fotoshoot heb je een herinnering voor het leven!

Fotostudio in Zwolle

Portretfotograaf Ina Vrinssen heeft een eigen fotostudio in Zwolle. Je bent daar van harte welkom en dan maken we er met elkaar een gezellige fotoshoot van, met als resultaat een prachtige portretfoto.

Een fotoshoot tot en met 6 personen

Voor een fotoshoot tot en met 6 personen betaal je € 95,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Een fotoshoot met meer dan 6 mensen

Kom je met meer dan 6 personen betaal je € 135,00.
Hiervoor krijg je 1,5 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Mocht de locatie buiten de 10km vanaf Zwolle zijn dan reken ik € 0,59 per kilometer.

Portret inlijsten

Het is ook mogelijk om van je portretfoto een mooi eindproduct te maken. Ik kan de foto bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Portretfotografie Zwolle

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com