06 46484025

zwangerschapsfotografie Zwolle

Zwangerschapsfotografie Zwolle

Je voelt je buik groeien. Een wens gaat in vervulling; je krijgt een kindje! Het is je eerste of tweede, of misschien wel je vijfde. Het blijft een wonder. Met zwangerschapsfotografie kun je deze bijzondere periode vast laten leggen. Een zwangerschaps fotoshoot is dan een logische keus.

Rust is belangrijk tijdens zwangerschapsfotografie

Ik neem uitgebreid de tijd voor de zwangerschaps fotoshoot. Rust is belangrijk om de fotoshoot zo relaxed mogelijk te laten verlopen.

Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsfoto?

Zwangerschapsfotografie is het mooist wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Je buik is dan op z’n mooist! Het is natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag.

Broertjes of zusjes mogen mee

Het is heel spannend om een broertje of zusje te krijgen! Wat fijn als je zo’n moment samen kan delen. Het is prachtig om de verwondering en betrokkenheid van je kind(eren) vast te leggen tijdens een zwangerschaps fotoshoot.

Zwangerschapsfotografie Zwolle

Tarieven zwangerschapsfotoshoot

Voor een zwangerschapsshoot in Zwolle betaal je € 95,00.
Hiervoor krijg je 1 uur fotografie. Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een uitzoek afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en kan ik eventueel advies geven.

Ook kun je kiezen voor een zwangerschapsfotoshoot inclusief een mooi digitaal album van 20×20 met verschillende foto’s van de fotoshoot. Hiervoor betaal je € 245,00

Combinatie zwangerschapsshoot met newbornshoot

Voor beide fotoshoots betaal je € 435,00.
De combinatie bestaat uit een boekje van 20×20 met 20 bladzijdes met een gepersonaliseerde opmaak.
Bekijk newbornfotografie >

Je zwangerschapsfoto inlijsten

Het is ook mogelijk om van de shoot een mooi eindproduct te maken. Ik kan foto’s bijvoorbeeld inlijsten of op aluminium of hout afdrukken. Voor prijzen klik hier.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com>