06 46484025

MPN Awards

MPN Awards
11 oktober 2015 yva
pure art photography Ina Vrinssen

Afgelopen weekend meegedaan met de MPN Awards, het thema was flitsend.

Een thema waar ik even goed over na moest denken. Nnadat ik een idee begon te krijgen heb ik de voorbereidingen getroffen en dat is een erg mooi en leerzaam proces. Deze keer heb ik een visagiste gevraagd mij te helpen bij de opmaak van het model, wat een erg leuke samenwerking was en ook een vervolg zal hebben.

Gisteren kwam de uitslag van de jury, erg spannend wat voor een reactie ze zouden gaan geven.

De reactie was erg positief, ze vonden dat ik goed had nagedacht over het thema, goed contact met het model, mooi standpunt, er was weinig op te merken over deze foto. Een mooie editorial foto. Ik ben dan ook net niet in de prijzen gevallen. Natuurlijk jammer, maar we blij met deze positieve beoordeling.

Ik merk dat ik erg veel enerdie haal en het inspirerend vind om conceptueel met een foto bezig te zijn. Van te voren bedenken hoe je de foto wilt maken, daar andere mensen bij te vragen, in dit geval een visagiste, en het uitwerken in de studio in het fotograferen en de foto zo te bewerken tot een mooie foto. Daarna bedenken hoe de foto het beste tot zijn recht komt met het produkt waar je de foto op laat drukken, in dit geval op een acrylplaat, waardoor de kleuren sterk uitkomen. Hierdoor krijg je een mooi kunstwerk.

Ik ga hier zeker mee door.

Met dank aan:

visagiste: Emmelie Jager

model: Elsa van Duursen

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*