06 46484025

pure art black and white

Ina Vrinssen pure-art photography-black and white

Hoe bijzonder is het om je kind, je familielid, vriend(in) of jezelf als kunstwerk aan de muur te hebben hangen. Dit kan met Ina Vrinssen pure-art photography.

Portret maken
Wil je een tijdsbeeld maken van je kind, je familielid, vriend(in) of jezelf voor het kunstwerk aan de muur. Op een ingetogen manier gefotografeerd.
Vooraf maak ik voor elke foto een plan. Kleding, visagie, kapsel, achtergrond, belichting en pose; het hele plaatje moet kloppen. Natuurlijk ga ik met de kinderen en ouders in overleg. Samen kiezen we de vorm.
Soms vinden mensen het spannend, maar door de tijd te nemen in de voorbereiding geven ze me tijdens het fotograferen toch het vertrouwen.

Bewerking
De gekozen foto wordt tot in de puntjes bewerkt tot het uiteindelijke resultaat, ook rekening houdend met het fotoproduct en de lijst waar de foto op of in komt.

Fotoshoot pure-art black and white

Voor een fotoshoot van 1 persoon betaal je  € 99,00, voor elke persoon extra komt er € 35,00 bij.
Hiervoor krijg je visagie, je haar wordt gedaan, kleding en de fotoshoot.
Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en geef ik advies welke foto aan de muur komt als een mooi eindproduct. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van het formaat en materiaal.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com