06 46484025

pure art color

Ina Vrinssen pure art color photography

Hoe bijzonder is het om een foto kunstwerk van je kind aan de muur te hebben? Met Ina Vrinssen pure art color photography krijg je een prachtige herinnering aan de kindertijd.

Pure art color foto van je kind(eren) laten maken

Laat een tijdsbeeld maken van je kind, zo krijg je bij Ina Vrinssen fotografie een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Ina Vrinssen fotografeert  je kind(eren) op een ingetogen manier.
“Vooraf maak ik voor elke foto een plan. Kleding, visagie, kapsel, achtergond, belichting en pose; het hele plaatje moet kloppen. Natuurlijk ga ik met de kinderen en ouders in overleg en kiezen we samen de vorm. Er zijn kinderen die het spannend vinden, maar omdat ik de tijd neem in de voorbereiding, geven ze me tijdens het fotograferen toch hun vertrouwen en dat vind ik altijd heel bijzonder.”

Bewerking van de gekozen pure art color foto

Ina bewerkt de gekozen foto tot in de puntjes tot het uiteindelijke resultaat en ze houdt daarbij ook rekening met het uiteindelijke fotoproduct en de lijst waar de foto op of in komt.

De fotoshoot

Voor een fotoshoot van 1 persoon betaal je  € 99,00, voor elke persoon extra komt er € 35,00 bij. Hiervoor krijg je visagie, je haar wordt gedaan, kleding en de fotoshoot.
Hierna bewerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en geef ik advies welke foto aan de muur komt als een mooi eindproduct. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van het formaat en materiaal.
Bekijk de prijzenlijst >

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com.

Ina Vrinssen Qualified European Photographer 2016

Met 12 foto’s uit de serie Ina Vrinssen pure art photography color heeft Ina Vrinssen in 2016 de Qualified European Photographer titel gehaald.
Ina Vrinssen Pure Art Photography

Pure art Black and White Photography

Een foto kunstwerk van je kind in zwartwit uitgevoerd geeft een speciale sfeer. Bekijk de foto’s op de pagina Pure art Black and White.