06 46484025

pure art color

Ina Vrinssen pure-art photography-color

Hoe bijzonder is het om je kind als kunstwerk aan de muur te hebben hangen . Dit kan met Ina Vrinssen pure-art photography.

Portret maken
Wil je een tijdsbeeld maken van je kind, voor het kunstwerk aan de muur. Op een ingetogen manier gefotografeerd.
Vooraf maak ik voor elke foto een plan. Kleding, visagie, kapsel, achtergond, belichting en pose; het hele plaatje moet kloppen. Natuurlijk ga ik met de kinderen en ouders in overleg. Samen kiezen we de vorm.
Er zijn kinderen die het spannend vinden, door de tijd te nemen in de voorbereiding geven ze me tijdens het fotograferen toch hun vertrouwen, heel bijzonder.

Bewerking
De gekozen foto wordt tot in de puntjes bewerkt tot het uiteindelijke resultaat, ook rekening houdend met het fotoproduct en de lijst waar de foto op of in komt.

Fotoshoot pure-art color

Voor een fotoshoot van 1 persoon betaal je  € 99,00, voor elke persoon extra komt er € 35,00 bij. Hiervoor krijg je visagie, je haar wordt gedaan, kleding en de fotoshoot.
Hierna verwerk ik de foto’s en zoek de mooiste uit. Dan plannen we een afspraak om een keuze te maken uit de fotosessie en geef ik advies welke foto aan de muur komt als een mooi eindproduct. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van het formaat en materiaal.

Voor een afspraak bel 06-46484025 of stuur een e-mail naar inavrinssen@gmail.com.

 

Met 12 foto’s uit de serie Ina Vrinssen pure-art photography-color heb ik in 2016 de Qualified Europian Photographer titel gehaald.